Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και δεν χαρίστηκε στον Αλέξη Τσίπρα, ούτε όμως και σε παλαιούς συντρόφους από το ΠΑΣΟΚ.

«Ζήλεψα πάρα-πάρα πολύ, θυμήθηκα τα νιάτα μου, θυμήθηκα το βαθύ ΠΑΣΟΚ, θυμήθηκα αυτό το μεσαιωνικό ΠΑΣΟΚ, το κουρασμένο, το ΠΑΣΟΚ χωρίς τέρμα πια. Άτομα τα οποία προσέβαλαν την ιστορία τους και πιστεύω ότι επειδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός έταξε λαγούς με πετραχήλια σε κάθε πικραμένο αριβίστα, διότι αυτοί τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν αλλά νομίζω ότι την πατήσανε γιατί τους έταξε πολλά ο κ. πρωθυπουργός. Αυτά είναι άθλια σχέδια ενός πρωθυπουργού, ο οποίος παίζει το μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου και τον κατασυκοφαντεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αλλά και για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜΑΡ δεν μάσησε τα λόγια του: «Τι να πω αλλά δεν πρέπει να είμαστε του επιπέδου του κ. Θεοχαρόπουλου, ο οποίος σε όλους εμας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι 'ναι, θέλω να ψηφίσω τα Σκόπια, αλλά εάν δεν πάει στις εκλογές δεν τα ψηφίζω'. Πάει και γλύφει εκεί που έφτυνε. Εγώ πιστεύω ότι ένα πράγμα του αξίζει, χλευασμός. Τίποτα άλλο.

» Εύχομαι στον κ. Τσίπρα να καταπολεμήσει τη νέα διαπλοκή και τον φασισμό του Μητσοτάκη με αυτό το 'νέο αίμα' που πήρε, το Τζουμάκα, το Ραγκούση, την Ξενογιαννακοπούλου, τον Κοτσακά ... με αυτό το 'νέο αίμα' να καταπολεμήσει το παλιό και το σάπιο σύστημα. Σε λίγο καιρό να κάνει και μεταγραφή και τον Άκη Τσοχατζόπουλο του το εύχομαι από καρδιάς.»

Τέλος, για την υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη: «Εγώ συμμετείχα στην υπόθεση Siemens, παρακολούθησα την υπόθεση Siemens μόνο να θυμίσω του Πέτρου Κόκκαλη το τι του έσουρνε ο Παπαδημουλης, ο Λαφαζάνης και ο Κωνσταντόπουλος στην επιτροπή για τη Siemens στη Βουλή του Κόκκαλη... Τι λέγανε και τι δεν του είπανε και ξαφνικά ο γιος του Κόκκαλη συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία λες και δεν συμβαίνει και δεν ειπώθηκε τίποτα, λες και δεν έχει γίνει αυτό που έγινε με τη Siemens…