Μεγάλη απήχηση συναντά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης.

Πρόσφατα ο επί σειρά ετών γραμματέας ΕΚΟ και Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε τον Άλιμο και συνομίλησε με τους πολίτες για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και στις μεταρρυθμίσεις που προγραμματίζει άμεσα η Νέα Δημοκρατία.

Ο Βασίλης Σπανάκης, που έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την περιοχή, μίλησε για την απαξίωση των Δημόσιων Υπηρεσιών, για τις δυνατότητες που πρέπει να έχουν οι πολίτες του Αλίμου για την καθημερινή τους εξυπηρέτηση, ενώ αναφέρθηκε σε τοπικά ζητήματα και στις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. ΄Εδωσε μεγάλη βάση στα θέματα της ασφάλειας και μίλησε αναλυτικά για την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Αναφορικά στα φορολογικά βάρη των πολιτών, αναφέρθηκε αναλυτικά στη δυνατότητα που πρέπει να έχουν οι οφειλέτες προκειμένου να αποπληρώσουν τις οφειλές τους στο δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία, στην άμεση μείωση του ΕΝΦΙΑ, στην εφαρμογή μιας φορολογικής πολιτικής δίκαιης για όλους.

Με αφορμή το γεγονός ότι βρέθηκε σε χώρο που λειτουργούσε το ιστορικό Λούνα Πάρκ «Ροντέο», ολοκλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά:

“ Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τσίπρα να συνεχίσει να κάνει «Ροντέο» την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας”.