Επίσκεψη στο «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο» Καλλιθέας, το φιλανθρωπικό Ίδρυμα που μετράει 100 χρόνια προσφοράς σε ορφανά παιδιά και παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α΄ Αθήνας της Ένωσης Κεντρώων κ. Μ. Γεωργιάδης.

«Τα παιδιά είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της χώρας και η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί και οφείλει να πράξει μια οργανωμένη Πολιτεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης που πέρασε αρκετή ώρα με τους μικρούς φίλους του Ιδρύματος. Ο αντιπρόεδρος συνομίλησε μαζί τους, έπαιξε και τους μοίρασε δώρα, ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ηρώ Ζερβάκη, για τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες στέγασης και φροντίδας των παιδιών που φιλοξενούν.

«Τέτοιες προσπάθειες συμπληρώνουν το έργο του κράτους», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και δεσμεύτηκε ότι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και μέσα από τον θεσμικό του ρόλο, θα ανταποκριθεί σε οτιδήποτε του ζητηθεί για να ενισχύσει το έργο του Ιδρύματος.