«Να διορθώσει την αστοχία του, κάλεσε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης, Νίκος Φίλης τον Παύλο Πολάκη σχετικά με την επίθεση του τελευταίου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ Φίλης από το βήμα της Βουλής έκανε αναφορά στο επεισόδιο με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας ότι με όσα είπε «αδικεί τον εαυτό του, δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος και το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει το έργο των οικογενειών και των ΑΜΕΑ».

Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του». Μάλιστα πρόσθεσε ότι με τη θέση του αυτή «διερμηνεύει τα αισθήματα όλων των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ».

Για όσους έχουν παρακολουθήσει και γνωρίζουν τον κ Φίλη καταλαβαίνουν πως ο πρώην υπουργός Παιδείας έχει πάρει «προσωπικά» αυτά τα σχόλια του Παύλου Πολάκη και σίγουρα δεν θα τα άφηναν να πέσουν κάτω. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κος Φίλης τόνισε με έντονο ύφος «Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει» για τον Παύλο Πολάκη, φωτογραφίζοντας τη συνολική εικόνα του υπουργού της κυβέρνησης.