Νέες αιχμές κατά του Παύλου Πολάκη, αφήνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, με τους τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος να συντηρούνται από τη συνεχή στήριξη του πρωθυπουργού στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,κράτησε  αποστάσεις τόσο από την δήλωση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουορόπουλο, όσο και από την επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του η Νέα Δημοκρατία, καταθέτοντας και πρόταση μομφή, κράτησε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Φίλης.

Επεσήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ο αγώνας που δίνουν άνθρωποι, όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καλώντας τον Παύλο Πολάκη να βρει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ωστόσο, ο κ. Φίλης υπεραμύνθηκε του έργου του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας και συνολικά της κυβέρνησης σε ότι αφορά την προστασία και τη στήριξη των ΑμεΑ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά του Π. Πολάκη, την οποία θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.