Πέρασαν 33 χρόνια από το 1986 που προβλήθηκε η ταινία που έμελλε να εξελιχθεί σε θρύλο.

Εκατομμύρια νέοι έκαναν όνειρα να γίνουν πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας, και τα χαρακτηριστικά μπουφάν Flight ξεπούλησαν αμέτρητες φορές και σε όλες τις αποχρώσεις και ένας τεράστιος σταρ του Χόλιγουντ αποδείκνυε τη λάμψη του.

Ο νεότατος τότε Τομ Κρουζ, στον ρόλο του ατίθασου πιλότου που προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του (βετεράνος πιλότος και ήρωας), εκτόξευσε κυριολεκτικά την ταινία, αλλά και την προβολή του επίλεκτου σώματος του αμερικανικού Ναυτικού, κάνοντας το Top Gun μία από τις πιο πετυχημένες προβολές όλων των εποχών.



Μετά από 33 χρόνια, ο Μάβερικ ετοιμάζεται να «πετάξει» και πάλι στη μεγάλη οθόνη, αξιοποιώντας, αυτή τη φορά, τη νέα τεχνολογία και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει.

Σχεδόν έναν χρόνο πριν την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους, το Top Gun: Macerick κυκλοφόρησε το πρώτο του επίσημο τρέιλερ.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι δημοσιεύτηκε από την Paramount Pictures στις 18 Ιουλίου 2019 στο Youtube και μονο σε μια ημέρα κατόρθωσε να πραγματοποιήσει περισσότερες από 8.144.232 εκατομμύρια προβολές, πράγμα που σημαίνει το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για το Top Gun 2: Maverick

Μία πρώτη γεύση από την επιστροφή της επικής επιτυχίας, πριν την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2020: