Από 30 Νοεμβρίου το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom στο Μ.Ε.C. Παιανίας προσφέροντας αμέτρητα παιχνίδια με ένα μόνο εισιτήριο.

Για πρώτη φορά φέτος το Πάρκο επεκτείνεται και στους εξωτερικούς χώρους του MEC Παιανίας, μεγαλώνει για να χωρέσει ακόμη περισσότερη μαγεία.

Από τη μία ο στεγασμένος χώρος, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και από την άλλη ο υπαίθριος χώρος, 3.000 τ,μ. γεμάτος με τα όλα παιχνίδια του Λούνα Παρκ - mini roller coaster, συγκρουόμενα, carousel, τρενάκι, super cross, ιπτάμενες καρέκλες και πολλά ακόμη παιχνίδια- περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Με συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Με 1 εισιτήριο για ΟΛΑ τα παιχνίδια τα παιδιά ξετρελαίνονται από τη χαρά τους, ενώ οι γονείς ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην ξεφύγει από τον προϋπολογισμό τους.

Εδώ τα δάση είναι χιονισμένα και τα κάστρα μαγικά. Εδώ ξωτικά, νεράιδες και ο χιονάνθρωπος Frodi γίνονται ήρωες του καλού και σε προσκαλούν να παίξεις μαζί τους αμέτρητα παιχνίδια, να δεις παραστάσεις και θεάματα, όπως τα έχεις ονειρευτεί και να ζήσεις στο χωριό του αληθινού Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι.

Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας που θα σκορπίσει σε όλους, για όγδοη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας
Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας είναι πολύ εύκολη
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
(Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Σταθμός Προαστιακού: Κάντζα
σταθμός Μετρό: Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom
Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του

Ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια
9 ευρώ για γονείς
15 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους

ΩΡΑΡΙΟ
Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί
30 Νοεμβρίου 2019 έως 3 Ιανουαρίου 2020
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
ei__14_
ei__13_
ei__12_
ei__11_
ei__10_
ei__9_
ei__8_
ei__7_
ei__6_
ei__5_
ei__3_
ei__2_
ei__1_