Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Rolling Stones ένα νέο τραγούδι, με τίτλο «Living in a Ghost Town», (Ζώντας σε μια πόλη φάντασμα), που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κοροναϊό.

Το νέο τους τραγούδι κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από βίντεο που δείχνει έρημους δρόμους και σταθμούς μετρό στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Κιότο και άλλες πόλεις.

Το διάσημο συγκρότημα εξήγησε ότι άρχισε να ηχογραφεί το τραγούδι στο Λος Άντζελες, το 2019. Μπορεί να ηχογραφήθηκε πριν από ένα χρόνο, όμως ταιριάζει "γάντι" στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον κόσμο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού..

Στο βίντεο, ο Μικ Τζάγκερ διακρίνεται να τραγουδάει ενώ βρίσκεται σε ένα πολυτελές δωμάτιο, διακοσμημένο με ξύλο: «Η ζωή ήταν τόσο όμορφη και κατόπιν όλοι κλειστήκαμε μέσα. Νιώθω σαν ένα φάντασμα, να ζει σε μια πόλη φάντασμα».

«Βρεθήκαμε στο στούντιο ηχογραφώντας νέο υλικό πριν από το lockdown και υπήρχε ένα τραγούδι που μου φάνηκε ότι ανταποκρινόταν στην εποχή που ζούμε», είπε ο 76χρονος Μικ Τζάγκερ σε ένα βίντεο προς τους φαν του.

Ο Mick Jagger, ανέφερε ακόμα: «Οι Rolling Stones ήταν στο στούντιο και ηχογραφούσαν νέο υλικό πριν την καραντίνα και υπήρχε ένα τραγούδι για το οποίο πιστεύαμε ότι θα ταίριαζε στις στιγμές που ζούμε τώρα. Το έχουμε δουλέψει σε απομόνωση, λέγεται "Ζώντας σε μια πόλη – φάντασμα", ελπίζω να σας αρέσει».