Το Σύγχρονο Θέατρο ανακοινώνει τις παραστάσεις της φετινής σεζόν, στις οποίες περιλαμβάνονται η καινούργια παραγωγή του θεάτρου και η συνέχιση τριών εξαιρετικά πετυχημένων παραστάσεων. Η επιλογή δυο έργων του Σάμουελ Μπέκετ μεταξύ των τεσσάρων αποτίει φόρο τιμής στον συγγραφέα που αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την εποχή που διανύουμε.

· «Τέλος του Παιχνιδιού» του Σάμουελ Μπέκετ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Καταλειφό και σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

· «Η Βασίλισσα της Ομορφιάς» του Μαρτίν ΜακΝτόνα, μια παραγωγή της Ομάδας Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη, που γνώρισε εξαιρετική επιτυχία στο θέατρο Επί Κολωνώ, θα συνεχίσει την πορεία της στο Σύγχρονο Θέατρο από 23 Οκτωβρίου 2020.

· «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμουελ Μπέκετ, μια παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς, από το Θέατρο Χώρος σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου που θα ανέβει τέλος Οκτωβρίου 2020 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

· «Μια γιορτή στου Νουριάν», αναβίωση της θρυλικής παιδικής παράστασης της Συντεχνίας του Γέλιου σε σκηνοθεσία Βασίλη Κουκαλάνι, σε ανανεωμένη εκδοχή από τους δημιουργούς της, που θα κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου 2020.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στο www.viva.gr

Για την ασφαλή διεξαγωγή των παραστάσεων θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα διασφαλίζουν τόσο τους θεατές όσο και τους εργαζόμενους του θεάτρου. Τα μέτρα προστασίας θα ανακοινωθούν αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα μας www.sychronotheatro.gr. Πληροφορίες: στο ταμείο του θεάτρου, τηλ.: 2103464380