Εχει μεγάλο ταλέντο στην τέχνη και πλέον τα έργα της ειναι talk of the town ο λόγος για την 27χρονη εντυπωσιακή καλλονή Παυλίνα  Μπεχράκη η οποίας πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ενα ανατρεπτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια  την τέχνη που αγαπά και λατρεύει. Στο βίντεο μάλιστα που θα συζητηθεί η Παυλίνα ποζάρει γυμνή και το concept είναι ότι ζωγραφίζει τον εαυτό της γυμνό. 

Η ίδια δήλωσε αποκλειστικά στα parapolitika .gr «I AM ART> Η τέχνη μου...Εγώ είμαι αυτή. Και εκείνη είναι κάθε κομμάτι που δημιουργείται από εμένα .Κάθε έργο μου είναι εγώ. Είναι ό,τι έχω στο κέφαλι μου. Ό,τι βγαίνει από την ψυχή μου. Ό,τι έχω βιώσει στο παρελθόν και ό,τι αισθάνομαι τώρα. Όταν θέλω να δημιουργήσω κάτι απλώς ξεκινάω με μόνο μια ιδέα , η ιδέα μεταμορφώνεται σε χρώματα πάνω σε ένα λευκό τελάρο. Τα χρώματα είναι τα μαγικα μου εργαλεία εκείνα κάνουν το έργο να φαίνεται όπως το νιώθω.

Πολλές φορές μπερδεύομαι στη μέση της δουλειάς μου, δεν είμαι σίγουρη για το τι κάνω και πως θα συνεχίσω Μου δημιουργείται τρομερή δυσφορία και αγανάκτηση ,νιώθω αδύναμη. Ξαφνικά κάτι αλλάζει,  ίσως μόνο μια απλή πινελιά ίσως με δυο η και παραπάνω αλλά ξέρεις τι γίνεται ; το πιο όμορφο συναίσθημα που ένιωσα ποτε μου, δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Τότε ξέρω,  Ότι το έργο μου έχει τελειώσει. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και σίγουρη ότι εγώ είμαι αυτό που βλέπω μπροστά μου'».

Η Contemporary Artist λατρεύει την ζωγραφική και συνήθως τα θέματα που επιλέγει το τελευταίο καιρο έχουν να κάνουν με την γυμνή γυναικεία φύση. Η Παυλίνα μ αυτο τον τροπο θέλει να περάσει το μήνυμα οτι η γυναίκα είναι κάτι πού όμορφο και αξιοθαύμαστο και πρέπει μ αγαπάει τον εαυτό της για αυτο που ειναι. Η τελευταία της συλλογή απεικονίζει γυμνά γυναικεία σώματα θέλοντας να περάσει έτσι το μήνυμα κατά της βίας των γυναικών . Συγκεκριμένα μας είπε 'αυτό που θέλω ειναι οι άνδρες να  μεσα απο τα έργα μου να λατρέψουν την γυναικεία φύση όπως ακριβώς της αξίζει» ολοκληρώνει.

1