Για το ρόλο του κακού που παίζει στο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει» με την δημοσιογράφο Ντέπυ Γκολεμά, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μπισμπίκης επεσήμανε: «Δεν είμαι κακός μια μεγάλη παρεξήγηση είναι όλο αυτό. Δεν κυκλοφορώ πολύ στο δρόμο παρόλα αυτά βλέπω μεγάλη αγάπη. Είναι ένας ρόλος που με έναν τρόπο τον μισούν και τον αγαπούν ταυτόχρονα, και αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία σε σχέση με το ρόλο αυτό, ότι με ένα τρόπο τον έχουν συμπαθήσει κιόλας».

«Δεν θέλω να υποτιμήσω τον εαυτό μου αλλά είναι ένας πάρα πολύ καλογραμμένος ρόλος. Σεναριακά ήταν τόσο καλά δομημένος που είναι πολύ εύκολο για τον ηθοποιό μετά να τον ερμηνεύσει», διευκρίνισε ο ίδιος.

ΔΗΜ: Εγώ επειδή είμαι Ολυμπιακός...

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Γιατί μου το χαλάτε τώρα

ΔΗΜ : Σας το χαλάω αλλά ξέρω ότι ο πατέρας σας έπαιζε στον Ολυμπιακό

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

ΔΗΜ: Δεν έχει σημασία, Ολυμπιακός είναι

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Λουτρακίου...(γέλια) Ναι έπαιζε. Μου έχει φύγει αυτό το πάθος, πιτσιρικάς ήταν που ήμουν τόσο φανατικός με τον Παναθηναϊκό, τώρα πια δεν πολύασχολούμαι.

Ερωτηθείς αν έχει μεταδώσει στο γιό του αυτό το πάθος, ο κ. Μπισμπίκης απάντησε: «Ο γιός μου όταν ήταν μικρότερος έλεγε ότι ‘’είμαι Ολυμπιακός’’. Όλα τα παιδάκια όταν είναι μικρά γίνονται Ολυμπιακοί, όταν θα μεγαλώσει θα καταλάβει φαντάζομαι (γέλια)».

Για το ρόλο του Μάνου Βόσκαρη, ανέφερε: «Δεν έχω κάνει αρνητικούς ρόλους στην τηλεόραση, είναι η πρώτη φορά. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει ένας ρόλος που προσπαθώ να τον δικαιολογήσω μέσα μου αλλά από την άλλη δεν έχει καμία ρωγμή, δεν έχει δείξει ότι υπάρχει μια ρωγμή. Δεν βλέπουμε να σπάει για κάτι. Είναι κακός».

ΔΗΜ: Δεν θα σπάσει ποτέ;

«Δεν το ξέρω αυτό ακόμα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σεναριακά και γουστάρω να πω την αλήθεια που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο δηλαδή πάντα με έναν τρόπο προσπαθούν να δικαιολογήσουν στο τέλος τους ήρωες. Μ’ αρέσει, κάτι βγάζει... μπορεί και να είμαι λίγο σαδιστής ίσως πρέπει να το ψάξω γιατί μιλάμε για έναν σαδιστή, μιλάμε για έναν άνθρωπο που παίρνει χαρά, ερεθίζεται από τον πόνο του άλλου είναι αυτός ο ήρωας», απάντησε.

ΔΗΜ: Υπάρχει κάποια εξέλιξη που δεν ξέρουμε και πού μπορούμε να μάθουμε. Δηλαδή διάβαζα ότι είστε αδελφός με το Δούκα, ισχύει;

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: νομίζω ισχύει αυτό

ΔΗΜ: Και ποιος έχει σκοτώσει τον πατέρα σας;

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Αυτό δεν έχει αναφερθεί ακόμα, δεν το ξέρω. Στα επόμενα επεισόδια δεν έχω διαβάσει κάτι. Θα δούμε.

Για την παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια», σημείωσε: «Εγώ λειτουργώ με θέματα, δεν λειτουργώ με έργα. Η αφορμή για να φτιαχτεί αυτό το έργο ήταν η φιλία. Έψαχνα ένα έργο που να μιλάει για τη φιλία και έτσι έφτασα στον Στάινμπεκ και στο άνθρωποι και ποντίκια. από εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία. Μετά είχε ωριμάσει λίγο το κλίμα σε σχέση με την ομάδα, είμαστε επτά χρόνια μια ομάδα στο Καρτέλ έχουμε κάνει πολλά πράγματα, φτιάξαμε έναν κοινό υποκριτικό κώδικα και λειτούργησε 100% σε αυτή την παράσταση. Ήταν η πρώτη φορά που τόλμησα να κάνω μια διασκευή έργου που πάντα ήθελα να το κάνω αλλά δεν μπορούσα, μάλλον δεν είχα ωριμάσει για να το κάνω αυτό, να μετατρέψω τα έργα δηλαδή να τα φέρω στο σήμερα και να μην μπορεί να φανταστεί ο θεατής ότι υπάρχει μια απόσταση χρονική σε σχέση με το έργο. Δηλαδή να πει ότι το 37 γινόντουσαν αυτά τα πράγματα άρα τώρα δεν μπορούν να γίνουν και να κρατήσει μια απόσταση. Θέλω τα έργα που φτιάχνουμε να είναι σαν να υπάρχουν τώρα στην κοινωνία που ζούμε. Έτσι το μεταφέραμε στην μάντρα ανακύκλωσης του Βοτανικού».

Για την παράσταση «Κόκκινα φανάρια», ανέφερε: «Θα είχα το ρόλο της Μαντάμ Παρί».

Ερωτηθείς αν θα τον δούμε σε κάποιο live streaming, απάντησε: «Όχι γιατί δεν το πιστεύω το live streaming. Θα κάνω κάτι άλλο όμως, θα κινηματογραφήσω την παράσταση Ανθρωποι και ποντίκια αλλά σαν ταινία. Το ίδιο έργο θα είναι θα αλλάξουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την κινησιολογία, με μια κάμερα θα γυριστεί όπως γυρίζεται μια ταινία, η ίδια ιστορία αυτή που έχουμε φτιάξει και παίζεται στο θέατρο αλλά θα προσπαθήσουμε να αποτυπώσουμε το ίδιο αίσθημα που υπάρχει όταν κάποιος δει το θεατρικό. Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή να τον επηρεάσει και όταν το δει από την τηλεόραση, χωρίς να υπάρξει δηλαδή απόσταση στην κινηματογράφηση όπως γίνεται με το live streaming. Πιστεύω ότι πρέπει και για τους θεατές οι παραστάσεις να κινηματογραφούνται με ένα αυστηρό πλαίσιο, με πολύ δουλειά έτσι ώστε μετά οι θεατές να μην σταματήσουν να βλέπουν το live streaming. Θέλω να πω ότι τώρα πια θα βγάζουν live streaming και παραστάσεις που έχουν κινηματογραφηθεί παλιά, βγάζουν τα πάντα».

ΔΗΜ: Καλό είναι γιατι υποφέρεται τόσο πολύ σαν κλάδος και όποιοι δεν έχετε τη χαρά να παίζετε σε σήριαλ και να είστε αμειβόμενοι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Το καταλαβαίνω αν και δεν πληρώνονται οι ηθοποιοί. Δεν πληρώνονται οι συντελεστές πληρώνονται όσοι ήταν ποσοστό και όσοι άλλοι δεν ήταν, έχει γίνει μια μεγάλη ιστορία, για να πάρουν ένα 7%. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι αυτό με το live streaming και θέλει μεγάλη ανάλυση γιατί είναι κάτι που πέρασε τώρα και δεν είχε προβλεφθεί ούτε από συμβόλαια ούτε από τίποτα.

ΔΗΜ: Ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μαζί μας, δεν κατάφερα να βγάλω κάτι από τον κακό Βόσκαρη

Β.ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ: Ότι είναι αδέλφια με το Δούκα και ότι θα έχει μια πολύ άσχημη κατάληξη, αυτό είναι σίγουρο.