Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Η προπώληση συνεχίζεται. Εισιτήρια εδώ: viva.gr

Η τιμή 9,90 ευρώ αφορά την παρακολούθηση της συναυλίας, και 14,90 για την παρακολούθηση πλάνων της προετοιμασίας διάρκειας 30 λεπτών καθώς και την παρακολούθηση της συναυλίας.



Ακολουθεί η ανακοίνωση από το γραφείο παραγωγής:

Στις 06/02 η παγκόσμια διαδικτυακή τους συναυλία. World Stage Global Steaming! Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσω live Streaming.

Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης και Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε.