Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει μια πρωτότυπη συναυλία με την Γλυκερία την Φωτεινή Δάρρα και τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 στις 21:00 διαδικτυακά στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας στο Facebook αλλά και στο κανάλι της στο YouTube.

Οι τρεις ερμηνευτές θα αποδώσουν τραγούδια που εξυμνούν τη γυναίκα με γνωστές μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Λοίζου, Γουναρη κ.α.) καθώς και μελοποιημένη ποίηση που περιγράφει τον έρωτα για μια γυναίκα.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, Γλυκερία που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία, προσκαλεί την Φωτεινή Δάρρα, με την υπέροχη φωνή της και τη ξεχωριστή ερμηνεία της, που θα μας ταξιδέψει σε μυσταγωγικές στιγμές της μουσικής και τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο, με την χαρακτηριστική φωνή του, που θα μας παρουσιάσει ένα μπουκέτο με τα πιο κλασσικά τραγούδια για το γυναικείο φύλλο.

Μαζί τους μια 9μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών. Η επιμέλεια του προγράμματος είναι του Στέλιου Φωτιάδη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Την εκδήλωση μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook  και στο Youtube.