Με ένα ζεστό χειροκρότημα υποδέχτηκε εχθές στο Ηρώδειο το Αθηναϊκό κοινό την Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι, που σαγήνευσε τους θεατές στην πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις της στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις».

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η Μόνικα Μπελούτσι, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ, στην πρεμιέρα στο Ηρώδειο, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή΄στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με τη σύζυγό του Σία Κοσσιώνη και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, τον οποίο νωρίτερα είχε ξεναγήσει στην Ακρόπολη, η Νατάσα Παζαΐτη, ο Μάριος Φραγκούλης, η Αννα Βίσση, η Χριστίνα Παππά, η Μίνα Βαλυράκη, η Μαρίνα Πατούλη και πολλοί ακόμη.
kallas332-1

Οι δήμαρχοι των δύο πόλεων, κατά την άφιξή τους, χαιρέτησαν τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, ενώ ο κ. Μπακογιάννης συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.
sa2-3

Τη Μόνικα Μπελούτσι πλαισίωσε μουσικά η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Πέτρου. Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι ταξίδεψε το κοινό στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας.
kallas1-1

Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως τον γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές, σιωπηρές δοκιμασίες.

irodeio-3