Μαζί στη σκηνή βρίσκονται η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στο έργο τα «Άγουρα Κεράσια» του βραβευμένου με 4 κρατικά βραβεία του Υπουργείου Πολιτισμού Μιχαήλ Άνθη.

Το έργο διαπραγματεύεται ένα κομμάτι της σύγχρονης βαρβαρότητας, την ενδοοικογενειακή βία. Με ευαισθησία και ενσυναίσθηση σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης το έργο και οι δυο πρωταγωνιστές  «ανεβαίνουν» το παγόβουνο των κοινωνικών διακρίσεων που στην κορυφή του έχει τη βία κατά των γυναικών.

«Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ταυτόχρονα θύτες και θύματα, θύματα όμως που δεν τους πρέπει καμία συγχώρεση διότι και οι δύο είναι εγκλωβισμένοι σε ένα υπερβολικό «εγώ» πότε παθητικά - πότε ενεργητικά - κινούμενοι σε δύο παράλληλα σύμπαντα που εξοστρακίζουν το τρίτο μέλος όσο και εάν προσχηματικά θέλουν να αποτελεί το κέντρο της ύπαρξής τους» διαβάζουμε στo σημείωμα του σκηνοθέτη.

Τα «Άγουρα Κεράσια» του Μιχάλη Άνθη παίζονται Τρίτη 12 Οκτωβρίου Δευτέρα 25, Τρίτη 26 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Στο τσέλο ο Σταύρος Παργινός. Ακούγεται η φωνή της Τζένης Καζάκου. Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Καραθάνου. Μουσική: Γιάννης Μακρίδης. Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ελεάννα Πλέσσα, Μάγια Πολιτάκη.