Τις δημιουργίες της ς Ελληνίδας σχεδιάστριας  Έλλης Λυραράκη θα έχουν την ευκαιρία να δουν  αλλά  και να αγοράσουν οι επισκέπτες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project που έγινε ποτέ, την Παρασκευή 10 και  το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, 10.00-20.00, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Η  παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια και το ελληνικό brand ELLI, έχοντας ένα ιδιαίτερο και εμπνευσμένο στυλ στα παπούτσια και αξεσουάρ της από το Μινωικό Πολιτισμό, το brand ELLI έχει καταφέρει να κερδίσει σχεδόν ολόκληρο το κόσμο.



 

Σε ένα παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό, το Pop Up Project θα υποδεχθεί τους 50 #greekdesigners🇬🇷 και όλους εμάς, που θα επιλέξουμε τις καλύτερες δημιουργίες από τις W21/22 συλλογές τους!

 




Σχεδιάστρια, με κοσμήματα και υποδήματα, μοναδικά έργα τέχνης, που κατακτούν τον κόσμο.

Ζωγράφος με πολλά από τα έργα της να έχουν εκτεθεί σε γκαλερί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Η Έλλη Λυραράκη σχεδίασε το Ολυμπιακό σανδάλι και το Ολυμπιακό κόσμημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

 

 

Το 2021 η Ολυμπιακή Επιτροπή και η Συνομοσπονδία Ολυμπίας τιμώντας το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας ανέθεσαν στην Έλλη Λυραράκη να σχεδιάσει το Σύμβολο Κόσμημα του αθλήματος. Το γλυπτό DIKTINA, όπως το ονόμασε η Καλλιτέχνης είναι ένας φόρος τιμής στους φημισμένους Αρχαίους Κρήτες τοξότες.

Η Έλλη Λυραράκη είναι επίσης Art Ambassador της Ελλάδας, προωθώντας τη χώρα μας στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας, παρουσιάζοντας με άλλους διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες την ξεχωριστή τους δουλειά σε όλο τον κόσμο.

Η Έλλη Λυραράκη και τα Made in Greece mules της εντυπωσίασαν την Ευρώπη με τη συλλογή Haute Couture στο Παρίσι!