Παρά τα 83 του χρόνια παραμένει με… μια φούντωση, μια φλόγα! Ο λόγος για τον καταξιωμένο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να «στήσει» μία ορχήστρα αποτελούμενη όμως από… πιτσιρικάδες.
Το ευχάριστο γεγονός έλαβε χώρα σε μία ταβέρνα της Σύρου και η «Φραγκοσυριανή» αντιλάλησε παντού!

Το βίντεο με το οποίο, γεμάτο πάθος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης διευθύνει την ορχήστρα του έγινε viral χθες στο διαδίκτυο με χρήστες σε Facebook, Instagram και Twitter να δηλώνουν τη συγκίνηση, αλλά και τη χαρά τους βλέποντας νέα παιδιά να συνεχίζουν την παραδοσιακή μουσική.

Οι νεαροί οργανοπαίκτες κοιτούσαν στα μάτια τον Σταύρο Ξαρχάκο προσπαθώντας να μην χάσουν ούτε μια του κίνηση, όπως φαίνεται τόσο από το βίντεο στο οποίο φαίνεται να τους διευθύνει, όσο και σε εκείνο που τους δίνει οδηγίες λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο διάσημος Έλληνας μουσικοσυνθέτης βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ερμούπολη της Σύρου για να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

Μετά την τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, ο Σταύρος Ξαρχάκος βρέθηκε σε ταβέρνα στον Φοίνικα της Σύρου για να δειπνήσει και κατέληξε να... διευθύνει μία παιδική κομπανία που έπαιζε μπουζούκι, κιθάρα και αρμόνιο αλλά και άλλη μια παρέα μουσικών.

Δείτε το σχετικό βίντεο