Ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας», στο οποίο έχει τη χαρά να παίζει μαζί με τον γιό του Βαγγέλη στον Ελληνικό Κόσμο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου.

syntrivani

Ο μικρός στο έργο υποδύεται το τέταρτο από τα επτά παιδιά του κρατώντας τον ρόλο του Κερτ. Αρκετές φορές τραγουδάει και χορεύει πάνω στη σκηνή δίπλα στον πατέρα του, δείχνοντας το ταλέντο του τόσο στο τραγούδι, όσο και στην κίνηση. 

Ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε για αυτή τη συνεργασία με τον γιο του τονίζοντας ότι είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Είδαμε τη «Μελωδία της Ευτυχίας» στο Κολλέγιο Αθηνών - Ο Λεωνίδας Κακούρης μαζί με τον γιο του στη σκηνή (εικόνες)

Διαβάστε επίσης: Μελωδία της Ευτυχίας: Πρώτη φορά σε μιούζικαλ η Μαντώ- O ρόλος έκπληξη και η απίστευτη μεταμόρφωση


VAGGELHS

«Έχω την τύχη να παίζω στο θέατρο με τον γιο μου, είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην πορεία μου. Ο γιος μου ήταν αρνητικός στο να παίξει μαζί μου στο θέατρο, αλλά άλλαξε γνώμη όταν του είπα ότι θα πληρωθεί. Ήμουν κι εγώ ένα χαρούμενο παιδί, μου άρεσε να κάνω πράγματα που είχαν σχέση με το θέατρο», είπε αρχικά.


Στη συνέχεια μίλησε και για την εποχή που υποδυόταν τον Τίμο στην τηλεοπτική σειρά "Λάμψη" του Νίκου Φόσκωλου, αλλά και για τις "Άγριες Μέλισσες". «Η εποχή της «Λάμψης» ήταν μια άλλη εποχή και σε επίπεδο μυθοπλασίας και οικονομικών απολαβών. Ήταν εξαιρετικά τα χρήματα εκείνες τις εποχές, ήταν οι… παχιές αγελάδες. Οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεχωριστή θέση στην καριέρα μου. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε πάρα πολύ και αυτό δεν γίνεται συχνά στην τηλεόραση. Είναι μια σειρά που θα την κουβαλάω. Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι αυτό που ενσάρκωνα στις Άγριες Μέλισσες, ένας σκληρός και αδέκαστος άνθρωπος. Μάλλον έκανα καλά τη δουλειά μου. Δεν μπορούμε να ορίσουμε τις επιτυχίες γιατί οι Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες».
SKHNOETH

Κλείνοντας, ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει το «Maestro», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Netflix. «Είναι άξιο συγχαρητηρίων. Μακάρι να ανοίξει το δρόμο και για άλλες ελληνικές σειρές» επισήμανε.