Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Η ηθοποιός ανέφερε πως ο τρόπος με τον οποίο περιγράφεται τις τελευταίες ημέρες ο συνάδελφός της στα δημοσιεύματα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει γνωρίσει η ίδια.

«Δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα. Ξέρω προσωπικά τον Αλέξη, έχουμε συνεργαστεί. Σαφέστατα, όταν ακούγεται μια κακοποίηση για μια γυναίκα ή για έναν οποιονδήποτε άνθρωπο, είμαστε με αυτή την πλευρά. Εφόσον όμως, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα εξετάσουν αυτή την κατάσταση κι αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν μπορεί να εκφράσει την άποψή της, καθώς αυτό που έχει η ίδια στο μυαλό της για τον Αλέξη Γεωργούλη απέχει από όσα λέγονται.

«Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση σε κάτι. Για μένα ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει με έναν τρόπο και τώρα παρουσιάζεται με έναν άλλο. Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να εκφέρω μια γνώμη. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι σαν να σου λέει ένας άνθρωπος που τον ξέρεις στην καθημερινότητα και γνωρίζεις πώς λειτουργεί, πως λειτουργεί και κάπως αλλιώς. Όλο αυτό δημιουργεί μια σύγχυση, αλλά θα φανεί στην πορεία», δήλωσε κλείνοντας.