Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή, για να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες, πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό και αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια της.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας τις καινούργιες μουσικές προτάσεις της, που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα.

Για τη συναυλία της στον Κήπο επέλεξε τον τίτλο «Κόντρα σε όλους μαζί σου», έναν στίχο από το υπέροχο τραγούδι «Χίλιες ζωές» που έχει γράψει με τη Δήμητρα Γαλάνη. Ο τίτλος είναι άκρως συμβολικός, αφού, η Παυλίνα Βουλγαράκη, κόντρα σε ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, σε αυτή τη γιορτινή βραδιά, θα εξερευνήσει, με τη χαρακτηριστική εκφραστικότητά της, απάτητα μουσικά μονοπάτια, κάνοντάς μας παράλληλα κοινωνούς της μεγάλης καλλιτεχνικής αλλαγής της.

Την Παυλίνα Βουλγαράκη πλαισιώνει πενταμελές μουσικό σχήμα.
Guests | Rous, Leon of Athens

Οι εκδηλώσεις του Κήπου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)