Κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Gema τα τέσσερα νέα παιδικά βιβλία της εξαιρετικής σειράς «Τα βάσανα του Τεό και της Λέας».

Πρόκειται για διασκεδαστικά και χρήσιμα κόμικς, βασισμένα στην καθημερινότητα των παιδιών, που τα βοηθάνε να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους.

Τι λέει ο Δόκτωρ Μιζό στο παιδί που δεν του αρέσουν τα λαχανικά ή δεν θέλει να πάει στο σχολείο; Σε αυτό το παιδί που δεν ξεκολλάει από τις οθόνες και στο κορίτσι που αγαπάει για πρώτη φορά; Ο Δόκτωρ Μιζό δίνει κάποιες απαντήσεις, με διακριτικότητα και χιούμορ.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν ήδη από τις εκδόσεις Gema και τα βιβλία: «Βαριέμαι, δεν ξέρω τι να κάνω…», «Είμαι ζηλιαρόγατος!», «Είμαι λίγο ντροπαλή…» και «Θα θυμώνω όσο θέλω!».

exofyllo-eho_enan_agapimeno

Έχω έναν αγαπημένο!

Μια μέρα στο σχολείο η Λέα το ανακοινώνει επίσημα: «Έχω έναν αγαπημένο, τον Λιλιάν!» Αλλά τίποτα δεν είναι απλό και μερικές φορές η αγάπη μπορεί να προκαλέσει πόνο. Γιατί ερωτευόμαστε; Τι επίδραση έχει σε εμάς;

exofyllo-den_m_aresoun_ta_lahanika

Δε μ’ αρέσουν τα λαχανικά!

Στο σούπερ μάρκετ, ο Τεό θέλει να αγοράσει μόνο γλυκά. Η μαμά του λέει πως πρέπει να τρώει λαχανικά, αλλά δεν του αρέσουν καθόλου. Κι όμως, η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης είναι επιβλαβής για την υγεία! Πώς θα το καταλάβει αυτό ο Τεό;

exofyllo-den_m_aresei_to_sholeio

Δε μ’ αρέσει το σχολείο!

Είναι ώρα η Λέα να πάει στο σχολείο, αλλά πραγματικά δεν το θέλει. Επιπλέον, έχει τρομερό κοιλόπονο. Και αν η δασκάλα της ζητήσει να πει το μάθημα; Τι βαρετό να την ακούς! Ευτυχώς, υπάρχει λύση! Και ο μπαμπάς της είναι εκεί για να τη βοηθήσει.

exofyllo-eho_kollima_ma_tis_othones

Έχω κόλλημα με τις οθόνες!

Ο Τεό δεν παίζει πια με τους φίλους του ποδόσφαιρο γιατί δεν ξεκολλάει από την τηλεόραση και το τάμπλετ! Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτή την παγίδα και να εστιάσει σε πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες;

Πληροφορίες
Muzo (Κείμενο - Εικονογράφηση)
Μετάφραση: Νατάσα Παπαδοπούλου
Σελίδες: 40,
Τιμή: 7,00 €
Ηλικία: από 3 ετών

Εκδόσεις GEMA
Αλωπεκής 25, 10676, Αθήνα, 210 7258350
www.gemapublications.gr