O καλλιτέχνης που σφράγισε με  τα τραγούδια του το καθηλωτικό  φινάλε του» Σασμού και ξεχώρισε από τις μοναδικές ερμηνείες του, ο Ηλίας Παλιουδάκης, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα.

Τον Αύγουστο θα επισκεφτεί τη πατρίδα του, τη Κρήτη για δυο ξεχωριστές συναυλίες. Την Πέμπτη 3 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Ρέθυμνο στον Λόφο της  Φορτέτζας  ενώ στις  13 Αυγούστου θα δώσει συναυλία στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρο.

palioudakis

Με χρώματα και αρώματα από τον ευρύτερο χώρο της πλούσιας ελληνικής μουσικής γεμάτης από ήχους χαράς, καημό και αγάπης πλάθει την μουσική του πρόταση ο Ηλίας Παλιουδάκης για τις φετινές του συναυλίες μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

Μετά από την αναγνώριση και την τεράστια αποδοχή του ριζίτικου τραγουδιού και μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες του σημαντικού έντεχνου λαϊκού καλλιτέχνη Ηλία Παλιουδάκη στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», ο κόσμος τον ξεχώρισε και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. 

 

palioudakis1

 

Στην παράσταση του Ηλία Παλιουδάκη θα ακουστούν τραγούδια του  που έχουμε αγαπήσει όπως και τραγούδια  που ερμήνευσε και ερμηνεύει ο καλλιτέχνης στην σειρά “Σασμός”. Επίσης θα  ακουστούν αγαπημένα τραγούδια της Κρήτης όπως και αφιέρωμα σε δύο μεγάλους Έλληνες μουσικοσυνθέτες το Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Μαρκόπουλο. Μέσα από αυτό το πολύ όμορφο μουσικό σκηνικό θα ακούσουμε το έντεχνο με το ποιοτικό παραδοσιακό τραγούδι να ακουμπούν πλάι-πλάι δημιουργώντας μία μαγική εκρηκτική ατμόσφαιρα.