Το μυθιστόρημα "Γυναίκες που αγαπούν πολύ" της Αμερικανίδας ψυχοθεραπεύτριας Ρόμπιν Νόργουντ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και μιλάει για τις γυναίκες και τις σχέσεις τους.

Ο σύντροφός σου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις στη ζωή σου;
Πιστεύεις ότι ο δρόμος για την ευτυχία περνάει αποκλειστικά μέσα από μια σχέση;
Έχεις βαρεθεί να απογοητεύεσαι διαρκώς από τους άνδρες που εμπιστεύεσαι;

32199_1


Πολλές γυναίκες εγκλωβίζονται σε καταστροφικές ερωτικές σχέσεις που τις κάνουν δυστυχισμένες. Αγωνίζονται και προσπαθούν να σώσουν αυτές τις σχέσεις, χάνουν όμως στην πορεία τον εαυτό τους. Η αγάπη τους γίνεται υπερβολική, παρόλο που ο σύντροφός τους είναι ακατάλληλος, αδιάφορος ή απρόσιτος κι εκείνες δεν είναι σε θέση να βάλουν τέλος στη σχέση, αλλά προσκολλώνται ακόμα περισσότερο.

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πότε και υπό ποιες συνθήκες η επιθυμία σου για αγάπη γίνεται εθισμός, ενώ θα σου υπενθυμίσει τη σημασία της αυτοεκτίμησης, που θα σε οδηγήσει τελικά σε μια ουσιαστική σχέση αληθινής αγάπης.

norwood-robin-1

Η συγγραφέας

Η Ρόμπιν Νόργουντ είναι ψυχοθεραπεύτρια και ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της. Έχει γράψει άλλα τρία βιβλία συμβουλευτικής για γυναίκες: Letters from Women Who Love Too Much, Daily Meditations for Women Who Love Too Much και Why? A Guide to Answering Life’s Toughest Questions. Οι πωλήσεις των βιβλίων της έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Καταπιάνεται με θέματα που αφορούν ενήλικες και παιδιά και ειδι­κεύεται στη θεραπεία ατόμων εξαρτημένων σε συναισθηματικά αδιέξοδες σχέσεις, καθώς και ατόμων που έχουν προβλήματα αλκοολισμού, βουλιμίας, κατάθλιψης κ.λπ.