«Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του», της Κορίνας Λυμνιούδη (Korina Lymnioudi), ένα εκρηκτικό μείγμα fantasy & sci fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της πνευματικής λογοτεχνίας και που γράφτηκε μέσω «channeling» σε 49 ώρες συγγραφής, κατάφερε να γοητεύσει το Hollywood και να ξεκινήσει το ταξίδι του προς αυτό μέσα από μία ταινία που αναμένεται να είναι υπερπαραγωγή.

Το βιβλίο, που διαπλέκει παράλληλα σύμπαντα, πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες, κατάφερε να τραβήξει σαν μαγνήτη τον διάσημο Καναδό film maker Barnet Bain.

Ο Barnet Bain είναι Καναδός film maker, γνωστός για το βραβευμένο με δύο Όσκαρ What Dreams May Come (producer), τα Milton’s Secret (director, writer), Homeless to Harvard (executive producer), The Celestine Prophecy (writer, producer) και πολλά άλλα projects.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

korina_lymnioudi_to_vivlio_pou_graftike_mono_tou_plirofories
korina_lymnioudi_to_vivlio_pou_graftike_mono_tou_photo

Λίγα λόγια για την Κορίνα Λυμνιούδη

Η Κορίνα Λυμνιούδη (Korina Lymnioudi) εγκατέλειψε συνειδητά πριν από χρόνια τη συμβατική ιατρική που εξασκούσε ως επάγγελμα και αφιερώθηκε στην πνευματική αναζήτηση και στη διδασκαλία του manifestation, γεφυρώνοντας την Πνευματικότητα με την Κβαντική Φυσική και τη Νευροεπιστήμη, δημιουργώντας έτσι μια πρωτοποριακή προσέγγιση. Κομβικό ρόλο στην πορεία της έπαιξε η μεταθανάτια εμπειρία της. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, δεν ήταν πλέον το ίδιο άτομο… Υπέστη μία αναβάθμιση συνειδητότητας.

Η πνευματική εμπειρία που είχε η συγγραφέας, κατά το περιστατικό, την οδήγησε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι από αυτό της καθημερινότητας και του «ορατού» μας κόσμου. Γύρω της δημιουργήθηκε μια κοινότητα στην οποία η Κορίνα Λυμνιούδη (Korina Lymnioudi) διδάσκει το πώς να γίνουμε δημιουργοί υλοποιητές, αυξάνοντας τη συνειδητότητά μας. (Η ίδια άλλωστε διδάσκει στην online Ακαδημία της, Korina’s Academy, ότι μαγικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη ζωή ενός ανθρώπου που αποφασίζει να γίνει ο δημιουργός της ζωής του. Αυτό είναι το νόημα της υλοποίησης.)

Η Κορίνα, μέσω channeling από τον μελλοντικό της εαυτό, έγραψε «Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του» σε 49 ώρες συγγραφής. Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει μια συναρπαστική ιστορία, που διαπλέκει παράλληλα σύμπαντα με την Προφητεία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, προσφέροντας παράλληλα βαθύτερες πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες.

Mάλιστα, από την πρώτη στιγμή είχε την καθοδήγηση μέσω «channeling» ότι το βιβλίο έπρεπε να γίνει ταινία και να μεταφέρει όλο τον θαυμαστό κόσμο με τα μυστικά του στη μεγάλη οθόνη, όπερ και συνέβη.

Ο μαγικός κόσμος όμως του βιβλίου τράβηξε σαν μαγνήτη τον Barnet Bain, για να υλοποιήσει το «ταξίδι» του βιβλίου της, στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού.

Αυτή τη στιγμή ο Barnet Bain έχει αναλάβει την προετοιμασία για να περάσει στη συγγραφή του σεναρίου, βασισμένου στο βιβλίο και την ίδια στιγμή παρασκηνιακά οι συζητήσεις έχουν αρχίσει με A list Hollywood ηθοποιούς που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή, καθώς και με ομάδα executives που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της ομάδας παραγωγής.