Στη Θεσσαλονίκη η παράσταση "Μια ζωή -Ο μονόλογος μιας μοδίστρας" του Πέτρου Ζούλια με τη Νένα Μεντή
Από 25 Σεπτεμβρίου
Μετά τις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης της Αθήνας η παράσταση "Μια ζωή -Ο μονόλογος μιας μοδίστρας" ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για λίγες παραστάσεις
Από τις 25 Σεπτεμβρίου και για λίγες παραστάσεις θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη η παράσταση «ΜΙΑ ΖΩΗ» με τη Νένα Μεντή, καθώς μετά τις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης, η επιτυχημένη και πάλι συνάντηση του Πέτρου Ζούλια και της Νένας Μεντή, στον εν λόγω θεατρικό μονόλογο, επαναλαμβάνεται και αυτήν τη θεατρική σεζόν. Πρώτος σταθμός θα είναι το Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.
Με τη συγγραφική και σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Ζούλια, η Νένα Μεντή ερμηνεύει ένα μοναδικό ρόλο, ταξιδεύοντας μας από το χθες έως το σήμερα, με μια ιστορία - φόρο τιμής στις απλές προσωπικές ιστορίες του καθενός από εμάς, αλλά και στις μεγάλες συγκινήσεις της ζωής.
"Μια ζωή -Ο μονόλογος μιας μοδίστρας"
Μια ηλικιωμένη μοδίστρα έρχεται αντιμέτωπη με κομμάτια της ζωής της καθώς μαζεύει ρούχα από το ατελιέ της για να μετακομίσει. Η προσωπική της ιστορία συναντά κομμάτια από την ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας. Μόνιμη συντροφιά στο ταξίδι των αναμνήσεων της, τα τραγούδια που σημάδεψαν γεγονότα και στιγμές της πορείας της. Ένας ύμνος στον καθημερινό άνθρωπο που αναπολεί πώς έζησε και αγωνιά πώς θα συνεχίσει να ζει σε ένα κόσμο που γρήγορα και άγρια αλλάζει.
Πληροφορίες
Βασιλικό Θέατρο (πλ. Λευκού Πύργου)
Έναρξη: Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου