Τα θεμέλια των γνωριμιών που μοιάζουν να επικρατούν του χρόνου δεν αμφισβητούνται και κάθε επανάληψή τους, όπως αυτήν που έγινε στο θέατρο "Αργώ" μεταξύ της Μάρως Κοντού και του Γιώργου Κωνσταντίνου, προκαλεί ρίγη. Αμφότεροι, εμβληματικοί ηθοποιοί της μπελ επόκ του ελληνικού κινηματογράφου, είναι ακόμη σε δράση, αγήροι και πάντα με διάθεση που φωτίζει τον περίγυρό τους. Γεννημένοι και οι δύο το 1934, είναι 91 ετών. Η κάμερα του parapolitika.gr έπιασε την τρυφερή στιγμή των δύο, μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Εκείνος κι Εκείνος", όπου ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστεί. 

Διαβάστε: Μάρω Κοντού: "Έχω ζήσει τα πάντα, δεν μου λείπει ο έρωτας ούτε το σεξ - Τώρα ζω για μένα"

Η Μάρω Κοντού τον αγκάλιασε, τον φίλησε στο στόμα και τον χαρακτήρισε υπέροχο τρις, χρησιμοποιώντας διαφορετικά ντεσιμπέλ και ύφος κάθε φορά. Επίσης, ακούμπησε τη μύτη του στη δική του, αφήνοντας μια αίσθηση κατάρριψης της βαρύτητας και "ντύνοντάς" την με ένα βλέμμα λαχτάρας, διαπιστωμένο σε εκείνους που απολαμβάνουν τη ζωή στο μεδούλι της. Αυτή η στιγμή στο περιθώριο της παράστασης ήταν οπωσδήποτε συγκλονιστική. 



sasa-stamati-maro_kontou

"Εκείνος κι Εκείνος": Η παρέα του ΠΑΣΟΚ

Πλην της Μάρως Κοντού, πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το "παρών" στην παράσταση. Ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μιχάλης Κατρίνης και η Άννα Διαμαντοπούλου, που συζήτησε και με έναν από τους πρωταγωνιστές, τον Δημήτρη Σταρόβα, ήταν εκεί. Στο "Αργώ" βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ασφαλώς συνομίλησε με μέλη του καστ. Πλην των Γιώργου Κωνσταντίνου και Δημήτρη Σταρόβα, παίζουν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Σοφία Μανωλάκου.


maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos8
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos7
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos6
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos5
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos4
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos3
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos2
maro-kontou-giorgos-konstantinou-ekeinos-ki-ekeinos1