Επιτέλους ήρθε η ώρα να πει την αλήθεια! Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε χθες τις φήμες ότι θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, στη διάρκεια συνέντευξής του με τον Στίβεν Κόλμπερτ στο The Late Show του αμερικανικού δικτύου CBS.

Ο Κόλμπερτ έφερε γύρω - γύρω το ζήτημα και ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει στην ερώτηση. Ο παρουσιαστής τότε ρώτησε: «Ντάνιελ Κρεγκ, θα επιστρέψεις ως Μποντ;» και ο Κρεγκ απάντησε μονολεκτικά: «Ναι».

Το κοινό της εκπομπής ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ο σταρ χαμογελώντας ευχαρίστησε για την επιδοκιμασία.

«Ήταν κάτι που πάντα ήθελα, απλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα...» άρχισε να εξηγεί, αλλά ο παρουσιαστής τον διέκοψε για να του θυμίσει τη δήλωσή του «θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου από το να κάνω άλλη ταινία Τζέιμς Μποντ».

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με έναν αφοπλιστικό τρόπο απάντησε: «Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε... ήταν μια ηλίθια απάντηση, σε μια συνέντευξη που είχε γίνει δύο ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων του Spectre».

Τα γυρίσματα ήταν επίπονα, είναι λογικό, σαν να ρωτάνε μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει εάν θα ξαναέκανε παιδί, σχολίασε ο παρουσιαστής.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του 007: