Τον Σεπτέμβριο άνοιξε στο κέντρο του Πειραιά το Tribe, ένας ιδιαίτερος, εναλλακτικός χώρος άσκησης που προσφέρει μαθήματα Ju Jitsu, Fitness, Yoga και συστήνει για πρώτη φορά στο κοινό του Πειραιά την αφροβραζιλιάνικη πολεμική τέχνη της Capoeira.

Το εγχείρημα είναι του Σέρκο και της Καλλιόπης, οι οποίοι πριν από έναν χρόνο περίπου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν έναν πρωτότυπο χώρο άσκησης στην καρδιά του Πειραιά, λίγα βήματα από το Δημοτικό Θέατρο.

Με γνώμονα αρχικά τη μεγάλη του αγάπη για την Capoeira, o Σέρκο, γνωστός στον κόσμο της αφροβραζιλιάνικης πολεμικής τέχνης ως Instrutor Simba Safari, αναζητούσε έναν χώρο για να στεγάσει τις προπονήσεις της ομάδας του. Η Καλλιόπη, μέλος της ομάδας, τού προτείνει να συνδυάσουν την Capoeira με τη γενικότερη αγάπη της για τη γυμναστική και το wellbeing και να συνεργαστούν δημιουργώντας ένα στούντιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, όπου ο καθένας θα μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Η θετική ενέργεια, η δύναμη της ομάδας, η αξία του σεβασμού και η πίστη στο αποτέλεσμα είναι τα μυστικά συστατικά της συνταγής του Tribe. «Το καλύτερο σε όλο αυτό; Είναι ότι λειτουργούμε όλοι μαζί, σαν κοινότητα. Από εκεί άλλωστε προέκυψε και το όνομά μας. Παθιαζόμαστε με τα ίδια πράγματα, ξεπερνάμε τα όρια μας και στο τέλος της ημέρας έχουμε γίνει λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη. Δυνατότερο σώμα, εξυπνότερες επιλογές, καλύτερη ζωή! Στο Tribe η γυμναστική είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας», σχολιάζει η Καλλιόπη.

Εκτός από το τμήμα της Capoeira, στο οποίο διδάσκει ο Σέρκο, λειτουργούν τμήματα Ju-Jitsu με τον χρυσό Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή Αρά Τζανικιάν, καθώς και τμήματα Hatha Yoga και Fitness.

Οι φυλές του Τribe σας συστήνονται το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00, σε ένα διήμερο μαθημάτων με ελεύθερη συμμετοχή!

Γνώρισε τα μυστικά του Ju-Jitsu, την αφροβραζιλιάνικη πολεμική τέχνη της Capoeira, την φιλοσοφία της Hatha Yoga και το πρόγραμμα Fitness. Βρες πού ανήκεις! Ανακάλυψε το δικό σου Tribe!

Πρόγραμμα:

Σάββατο 16/9

12-1 μ.μ.: Ju-Jitsu Tribe

1-2 μ.μ.: Capoeira Tribe

Kυριακή 17/9

12-1 μ.μ.: Fitness Tribe

1-2 μ.μ.: Yoga Tribe

Για capoeira, yoga, fitness και ju-jitsu στον Πειραιά διαβάστε περισσότερα στο www.TheTribe.gr

ΤRIBE-Alternative Urban Workout

Κολοκοτρώνη 72 και Βασιλέως Γεωργίου, 4ος όροφος (εντός στοάς) πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Τηλ. 21 3000 1584

Facebook: TribeWorkout  

Επιμέλεια: Mαρία-Ελένη Τσίνου