Μπορεί το όνομα του - ακόμα- να μην πολύ γνωστό, ωστόσο, πάντα μου άρεσε να ανακαλύπτω καλλιτέχνες και να μιλάω με νέους ανθρώπους, που με όχημα το ταλέντο και την διάθεση για δουλειά πορεύονται στην αναμφισβήτητα δύσκολη εποχή που ζούμε.

Μίλησα με τον Παναγιώτη Μπουραντώνη. Μόλις 23 χρονών, ταλαντούχος, νέος, ωραίος και γεμάτος όνειρα και ενέργεια.

Φέτος τον απολαμβάνουμε στον posidonio σε ένα λαϊκό πρόγραμμα που ξεσηκώνει και διασκεδάζει τους θαμώνες. Τον άκουσα να τραγουδάει και ήταν πραγματικά ξεχωριστός. Όχι μια φωνή μέσα στις πολλές αλλά κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που μένει στα αφτιά.

Όσο άκουγα τις απαντήσεις του, τόσο τον ξεχώριζα για τις ωραίες απόψεις του και το συνειδητοποιημένο μυαλό του.

Δείτε όλη την συνέντευξη του:

Πες μας λίγα πράγματα για την εμφάνιση σου. Που σε βλέπουμε φέτος;

Φέτος όπως και την προηγούμενη σεζόν έχω την χαρά να εμφανίζομαι σε στο ιστορικο posidonio

Για όσους δεν σε ξέρουν, πες μας για σένα, για την πορεία σου, για τις συνεργασίες που έχεις κάνει.

Τραγουδώ επαγγελματικά τα τελευταία 5 χρόνια ξεκίνησα από την πανέμορφη Καλαμάτα κάνοντας εμφανίσεις σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης στην συνεχεία μου έγινε η πρόταση να μετακομίσω στην πρωτεύουσα και να κάνω αυτό που αγαπώ με περισσότερες προοπτικές εξέλιξης. Έπειτα λοιπόν από μια πετυχημένη σεζόν ήρθε για μένα μια νέα πρόκληση την όποια αποδέχτηκα και έχω την χαρά και την τιμή πλέον να διανύω την 2η συνεχή σεζόν στο ιστορικό ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ του κύριου Βασίλη κοντοπουλου .στο παραπάνω χρονικό διάστημα έχω την τιμή να έχω συνεργαστεί με αρκετούς επωνύμους καλλιτέχνες τους οποίους εκτιμώ και θαυμάζω. 

Αν ήταν στο χέρι σου τι τραγούδια θα επέλεγες να πεις;

Λαϊκά τραγούδια φυσικά διότι είναι το είδος που αγαπώ και η μουσική που με εκφράζει .

Αγαπημένα σου τραγούδια; Αγαπημένοι καλλιτέχνες;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι ως αγαπημένο είναι πολλά που μου αρέσουν .αναγνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλοι λαϊκοί τραγουδιστές τους οποίους εκτιμώ και θαυμάζω ,που έχουν αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη τραγουδιών έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και έχουν διακριθεί ιδιαίτερα στο χώρο της μουσικής όπως ο στρατός Διονυσίου Στέλιος Καζαντζίδης , Δημήτρης Μητροπάνος ,Γιαννης πάριος , και αλλοι πολλοι .. βεβαία υπάρχουν και μεταγενέστεροι καλλιτέχνες που διαπρέπουν στο χώρο οντας αξιόλογοι καλλιτέχνες που ενδεχόμενος να έχω παραλείψει να αναφέρω.

Προσέχεις την εμφάνιση σου; Πιστεύεις ότι έχει σημασία στην δουλειά σου;

Φυσικά και προσέχω ,κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να προσέχει την εμφάνιση του ,παίζει ρολό στην δουλεία απλά τα θετικά σχόλια επιδιώκω να αφορούν την δουλεία μου και την μουσική μου και όχι τόσο την εξωτερική μου εμφάνιση .

Νέος καλλιτέχνης. Νέος άνθρωπος. Πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο άνθρωπο να ξεκινά στην Ελλάδα του σήμερα; Υπάρχει χώρος; Υπάρχουν όνειρα; Υπάρχουν δυσκολίες; Έχεις χτυπήσει πολλές πόρτες;

Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες όχι μόνο στο δικό μου χώρο που είναι η μουσική αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό και εργασιακό περίγυρο !βεβαία οφείλουμε να κινάγαμε τις επιθυμίες και τα όνειρα μας να προσπαθούμε να τα εκπληρώσουμε και να μην αφήνουμε τα όποια προβλήματα και τις οποίες δυσκολίες να μας επιρεασουν.σιγουρα έχω βρει πόρτες κλειστές και έχω συναντήσει αρκετές δυσκολίες όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται .σημασία έχει να προσπαθείς να έχεις υπομονή και επίμονη και ι με αξιοπρέπεια να προσπαθείς να πετυχεις τους στόχους σου ,και ι πάνω από όλα να σέβεσαι τον εαυτό σου!

Έχεις ζήσει κάτι που να σε κάνει να θες να τα παρατήσεις ;

Έχω απογοητευτεί κάποιες φορές και έχω στεναχωρηθεί αλλά όχι ποτέ δεν σκέφτηκα να παρατήσω παρα προσπαθήσω περισσότερο

Έχεις θαυμάστριες;Έχεις ζήσεις κάποια αστεία ή περίεργα περιστατικά πάνω ή κάτω από την πίστα;

Δεν θεωρώ ότι έχω fans, υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν αυτό που κάνω και χαίρομαι γι αυτο .

Θα πήγαινες σε κάποιο τάλεντ σόου;

Όχι, πιστεύω πως μια καριέρα είναι καλυτέρα να την χτίζεις αργα και σταθερα .

Τι είναι το τραγούδι για σένα; Ποιο είναι το ιδανικό σκηνικό για να τραγουδάς;

Το τραγούδι είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα το αγαπώ από πολύ μικρός και με γεμίζει παρά πολύ είναι τρόπος ζωής , όσο για το ιδανικό σκηνικό είναι κάποια στιγμή να αποκτήσεις ένα κοινό το όποιο θα αναγνωρίζει την αξία σου θα σ αγαπαει κ και θα σε στηρίζει γιαυτο που είσαι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο για κάθε καλλιτέχνη του χωρου !

Παρακολουθείς άλλα «ρεπερτόρια» και τους καλλιτέχνες που τα εκπροσωπούν; Υπάρχει για σένα διαχωρισμός στα είδη; Θα έλεγες οποιοδήποτε τραγούδι;

Η μουσική δεν έχεις όρια και φραγμούς η μουσική είναι μια ! από όποιο πόστο και αν την υπηρετεί κάποιος , ακούω τα πάντα και εκτιμώ και καλλιτέχνες που υπηρετούν κ αλλά ειδή μουσικής

Τι ετοιμάζεις αυτή την περίοδο;

Πρώτα ο θεός ετοιμάζουμε ένα καινούργιο τραγούδι και στον μετέπειτα θα παρουσιάσουμε στον κόσμο μια πιο ολοκληρωμένη δουλεία. έχουμε ένα όμορφο πλάνο στο μυαλό μας για την συνεχεία !

Ποια είναι τα όνειρα σου; Θα ήθελες να συνεργαστείς με κάποιον καλλιτέχνη που ξεχωρίζεις;

Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς καλλιτέχνες που ξεχωρίζω και εκτιμώ οσο για τα όνειρα προτιμώ να έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου για μένα, αλλά να βλέπω στόχο-στοχο το κάθε τι ,όποτε θα πω να εκπληρώνω βήμα βημα τους στόχους μου αργά και σταθερά !

Τηλεόραση βλέπεις; Ειδήσεις;

Βλέπω , όχι πολύ συχνά όμως .

Σε αφορούν οι πολιτικές εξελίξεις;

Φυσικά και με αφορούν . Τα πράγματα είναι δύσκολα για την χωρά μας διανύουμε μια μεγάλη ύφεση και μια πολύ δύσκολη περίοδο εδώ και αρκετά χρόνια εύχομαι σιγα σιγα να αλλάξει το σκηνικό προς το καλύτερο για το καλό ολων μας !

Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που είναι δίπλα μου κ στηρίζουν την προσπάθεια μου σε κάθε μου βήμα στην οικογένεια μου αλλά και στον επιχειρηματία κύριο βασιλη Κοντόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι στο Ποσειδώνιο και να προσπαθώ γιαυτο που αγαπώ