Παίχτηκε για πρώτη φορά το 2013 και είχε καθηλώσει 370.000 θεατές. Φέτος το «Toc Toc» επιστρέφει µε καινούργιο θίασο και νέα, σηµερινή µατιά.

Στο νέο καστ εκλεκτών ηθοποιών πρωταγωνιστεί και ο «Μπάµπης Γραµµένος», που επιστρέφει µε τους ψυχαναγκασµούς και το µηχανάκι του... Συνεχίζει να µην πατάει πάνω σε γραµµές, αλλά, πλέον και να τραυλίζει, ενώ θέµα µεγάλο έχει πια ακόµα και µε τη συµµετρία.

Ο Μπάµπης, κατά κόσµον... Νίκος Πολυδερόπουλος, θα σας κάνει να τον λατρέψετε.

Εµείς τον συναντήσαµε και µιλήσαµε για τις ξεκαρδιστικές στιγµές πάνω στη σκηνή αλλά και γενικότερα για το θέατρο.

«Μου αρέσει το θέατρο. Με γεµίζει µε θετική ενέργεια, πετάει από πάνω µου ό,τι αρνητικό. ∆εν θα πω ότι είναι χειρότερο ή καλύτερο από την τηλεόραση. Είναι διαφορετικά. Το ένα έχει άµεση επαφή µε τον κόσµο, οπότε παίρνεις άµεσα την αποδοχή από αυτό που κάνεις, ζεις τα πράγµατα εκείνη τη στιγµή, είναι πιο αληθινό. Προτιµώ και τα δύο. ∆εν έχω σε κάποιο ιδιαίτερη αδυναµία. Αγαπώ τη δουλειά µου, απ’ όπου και αν την υπηρετώ».

Για να «κερδίσει» κανείς τον Νίκο Πολυδερόπουλο πρέπει να έχει ειλικρίνεια, αγάπη και καλοσύνη. ∆εν λέει ούτε «καληµέρα», αν αντιληφθεί ψέµα και υποκρισία.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν είναι από εκείνους τους εθισµένους µε τα social media. Τα χρησιµοποιεί µόνο για να προβάλλει τη δουλειά του. Η προσωπική του ζωή έχει µείνει συνειδητά έξω από το Facebook και το Instagram.

Μιλήσαµε και για το αύριο, και πώς φαντάζεται τον Νίκο λίγα χρόνια µετά. «Θα ήθελα να έχω εξελιχθεί ως άνθρωπος. Να έχω τη δυνατότητα να µπορώ να κάνω καλές επιλογές σε αυτήν τη δουλειά και να µπορώ να παίρνω ωραίους ρόλους - µέχρι τώρα νιώθω ευλογηµένος και δεν έχω κανένα παράπονο. Θα ήθελα, γενικά, να έχω φτάσει σε ένα καλό σκαλοπάτι στη δουλειά και φυσικά θα ήθελα να έχω τη δική µου όµορφη οικογένεια».

Συζητώντας για οικογένεια, ζήτησα να µου δώσει τη δική του σειρά προτεραιότητας σε σχέση µε τον έρωτα, τα λεφτά, τη δουλειά.

«Πρώτος ο έρωτας. Μπορεί να σε αναζωογονεί, είναι ωραίο πράγµα. Μετά η σχέση. Σου δίνει µία ισορροπία. Η δουλειά έρχεται αµέσως µετά. Αφού θα έχεις τον έρωτα ως πηγή ενέργειας και τη δουλειά ως πηγή ισορροπίας, µπορείς να πετύχεις επαγγελµατικά και έτσι θα έρθουν και τα λεφτά».

Η κουβέντα ήρθε και στο περίφηµο «Τατουάζ». Προσπάθησα να αλιεύσω πληροφορίες, δεν κατάφερα πολλά. Εµαθα όµως τα συναισθήµατά του, όταν ο ρόλος του Ορφέα ήρθε στα χέρια του.

«Οταν ο Ανδρέας Γεωργίου µου έδωσε τον ρόλο, δεν ήθελα να το κάνω. Σκέφτηκα ότι στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουµε δει κάποιον ρόλο serial killer, οπότε δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο κόσµος. Με φόβισε, σκεφτόµουν πόσο θα µε στιγµατίσει ο ρόλος, θα ήµουν ο φονιάς... Αλλά, σιγά-σιγά, κατάλαβα ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά µου, αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να αντιµετωπίσω. Αλλωστε πάντα πηγαίνω εκεί που µε φοβίζει κάτι, για να το ξεπερνάω. Οπότε το δέχτηκα και σκεφτόµουν τους τρόπους για να γίνει συµπαθητικός».