Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στον Ρασβάν Λουτσέσκου και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι αποχωρήσεις του Γεβγέν Σάκχοφ και του Φερνάντο Βαρέλα. Για να περιορίσει την ανησυχία ο Γιώργος Σαββίδης κατηγόρησε, εμμέσως πλην σαφώς, τους δύο παίκτες ότι έβαλαν πάνω απ’ όλα το χρήμα. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, δύο παλαιότερες δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είναι είδωλο για τους φίλους του «δικέφαλου» και τα λόγια του πάντα έχουν θετικό αντίκτυπο.

Με προφανή στόχο να δείξει προς τον κόσμο ότι οι δύο που έφυγαν δεν σκέφτονταν όπως ο Ουρουγουανός, αλλά έβαλαν το οικονομικό πάνω από την ομάδα.
«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή. Αυτή η αγάπη που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μένα και την οικογένεια μου είναι απίστευτη», ανέφερε το πρώτο μήνυμα που έστειλε μέσω του Γκαρσία ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος του ιδιοκτήτη της.
«Είμαι περήφανος επειδή έπαιξα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα είμαι περήφανος που παίζω στην ομάδα με τον καλύτερο κόσμο, τον ΠΑΟΚ», έγραψε στο δεύτερη έμμεση κατηγορία προς τον Σάκχοφ και τον Βαρέλα.