Φαντάσματα του παρελθόντος ξύπνησαν στο Περιστέρι παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είχε νικήσει τη Στρέντα Ντουνάισκα 2-1 στη Σλοβακία και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Η χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο επέτρεψε στους Σλοβάκους να ισοφαρίσουν 2-2 και να ελπίζουν σε μία επική ανατροπή. Τελικά μίλησε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ της ελληνικής ομάδας, η οποία επικράτησε 3-2 και καλείται πλέον να ξεπεράσει και το εμπόδιο της σαφώς εμπειρότερης Λέγκια Βαρσοβίας.
Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν 2-0 με τον Κατράνη στο 22’ και τον Μανούσο στο 28’. Ο Μυτιληνιός σκόραρε με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έδωσε δικαιώματα. Ειδικά στο πρώτο 25λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ντουνάισκα ισοφάρισε 2-2 και διεκδίκησε το θαύμα. Αρχικά οι Σλοβάκοι μείωσαν με τον Ραμίρες στο 54’ και ισοφάρισαν με πέναλτι του Καλμάρ στο 72’. Απείλησαν και με 3ο γκολ, αλλά στο 76’ Ρισβάνης είχε την απάντηση. Σκόραρε και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.
Η Στρέντα το πάλεψε. Στο 97’, μάλιστα, είχε δοκάρι με τον Καλμάρ. Αλλά ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον, Ουμπίδες (86’ Νάστος), Μανούσος, Ενσικουλού (70’ Ρόσα), Βέλλιος (60’ Καχίλα)
ΣΤΡΕΝΤΑ: Τζέντλικα, Ρόναν (46’ Βίντα Κ.), Βίντα Μ., Ματέους, Καλμάρ, Όραβεκ (62’ Βεσελόφσκι), Ταίβο, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Σμέλικ , Μπλάκμαν (79’ Νίφκοβιτς)