Αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, τότε στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ θα αντιμετωπίσει την Πόρτο ή την Κράσνονταρ. Κι αν οι «δράκοι» είναι γνωστοί του, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος το ίδιο και για τους δευτεραθλητές Ρωσίας που βρίσκονται στην ηλικία της εφηβείας. Η Κράσνονταρ ιδρύθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2008.
Το 2009 ανέβηκαν στη 2η κατηγορία και το 2011 έφτασαν στα σαλόνια του ρωσικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα.
Οι «ταύροι» αγωνίζονται στο χωρητικότητας 35.074 θεατών στάδιο του Κράσνονταρ και το κουμάντο στον πάγκο τους κάνει ο 35χρονος Μουράντ Μοσάγιεφ. Το εφετινό καλοκαίρι μπήκαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας, καθώς απέκτησαν τον Μάρκους Μπεργκ.
Το ρόστερ
Τερματοφύλακες: Στάνισλαβ Κρίτσιουκ, Ματβέι Σαφόνοφ, Αντρέι Σινίτσιν
Αμυντικοί: Γιον Φιόλουσον, Αλιαξάντρ Μαρτίνοβιτς, Ούρος Σπάχιτς, Κρίστιαν Ραμίρεζ, Αλεξέι Γκριτσαγιένκο, Σερκγκέι Πετρόφ
Μέσοι: Ρεμί Καμπεγιά, Γιούρι Γκαζίνσκι, Βάντερσον, Ντμίτρι Σκοπίντσεφ, Κρίστοφερ Όλσον, Βίκτορ Κλάεσον, Γιουνές Ναμλί, Κάιο, Ντανιίλ Ούτκιν, Τόνι Βιλχένα, Ρούσλαν Καμπόλοφ, Ντμίτρι Στότσκι
Επιθετικοί: Άρι, Ιβάν Ιγκνάτιεφ, Αντρέι Ιβάν, Μάρκους Μπεργκ, Μαγκόμεντ-Σαπί Σουλεϊμάνοφ