Με μία πολύ δυνατή ομιλία ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας νίκη επί της Κράσνονταρ και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο διοικητικός ηγέτης του «Θρύλου» ανακοίνωσε το μπόνους πρόκρισης, ασπάστηκε τον Πέδρο Μαρτίνς και έθεσε τους στόχους της ομάδας. Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθεώθηκε από τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του «Krasnodar Stadium» μετά από τη μεγάλη νίκη της πειραϊκής ομάδας:
«Για μία ακόμη φορά θέλω να σας συγχαρώ όλους. Όπως είχαμε πει ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη εμείς θα παίζαμε με τη λογική ότι είχε έρθει το παιχνίδι εκείνο 0-0. Αξίζαμε σήμερα τη νίκη. Τώρα θέλω να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να το κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου ανήκουμε. Όπως είπα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη εκεί που ανήκουμε, στους ομίλους του Champions League. Τώρα γιορτάζουμε, αλλά μετά συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Να πάμε μακριά στην Ευρώπη και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε σε όλους εσάς, είμαστε μαζί, μία οικογένεια και ο ουρανός είναι το ταβάνι μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».