Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, Βόλος – Άρης, ΑΕΛ – Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Εκτός όμως από τους αγώνες, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όπως και πέρσι, την «Ώρα των Πρωταθλητών». Η Λίλα Κουντουριώτη, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο Γιαννίκος Δούσκας και ο Γιάννης Πάγκος, θα βρίσκονται στα γήπεδα μαζί με τους καλεσμένους τους, θα μοιράζουν δώρα, θα παίζουν παιγνίδια με τους φιλάθλους, θα αναλύουν τους αγώνες και θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα, live ρεπορτάζ και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών τόσο πριν όσο και μετά τη διεξαγωγή των αγώνων. Η «Ώρα των Πρωταθλητών», με ανανεωμένη διάθεση, πολλές καινοτομίες και με έντονο το στοιχείο της αλληλεπίδρασης θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους followers φιλάθλους των social media και site του Novasports.gr που θα θέλουν να συμμετάσχουν και να την παρακολουθούν ενεργά.

Παράλληλα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν LIVE στην ιστοσελίδα και στη σελίδα Facebook του Novasports τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των ομάδων.



Σάββατο 31 Αυγούστου

18:15 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση Λίλας Κουντουριώτη και Γιαννίκου Δούσκα.

19:15 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάνη, Γιώργου Αργυρόγλου και Χριστίνας Κομίνη.



20:30   Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Βόλος-Άρης, Novasports1HD, σε παρουσίαση Γιώργου Λιώρη.

21:15 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση της Λίλας Κουντουριώτη και του Γιαννίκου Δούσκα.

21:30 Βόλος - Άρης, Novasports1HD και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

23:30   Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Βόλος-Άρης, Novasports1HD, σε παρουσίαση Γιώργου Λιώρη.



Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

18:15 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show ΑΕΛ - Ολυμπιακός, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου και της Λίλας Κουντουριώτη.

19:15 ΑΕΛ - Ολυμπιακός, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

20:30 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

21:15 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show ΑΕΛ - Ολυμπιακός, Novasports2HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση της Λίλας Κουντουριώτη και του Γιάννη Πάγκου.

21:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου, Γιώργου Αργυρόγλου και Απόστολου Λάμπου.

23:30 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.