Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ ξεκίνησε. Λίγο μετά τις 14:00 της Δευτέρας, η αποστολή των Ερυθρόλευκων προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν και τυπικά σε… περιβάλλον Champions League και να ετοιμάζονται, ψυχολογικά και αγωνιστικά, για τη μεγάλη αναμέτρηση με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.



Μετά την άφιξη της αποστολής στην Αγγλία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα όμορφο βίντεο στα social media του συλλόγου, που δείχνει το Λονδίνο, αλλά και το εκπληκτικό γήπεδο της Τότεναμ.


Οι Ερυθρόλευκοι μεταβαίνουν στο ξενοδοχείο για να γευματίσουν και να ξεκουραστούν πριν την απογευματινή προπόνηση, που θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο και επιβλητικό «Tottenham Hotspur Stadium». Η συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς και του Μάντι Καμαρά είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, ενώ μισή ώρα αργότερα θα διεξαχθεί η προπόνηση των Πειραιωτών στο γήπεδο των Λονδρέζων. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ήδη από την Ελλάδα πέταξαν πολλές εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας το βράδυ της Τρίτης (22:00).

Πηγή:to10.gr