Τους 14 αναπληρωματικούς του 2020 NBA All-Star Game που θα διεξαχθεί στο Σικάγο τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσε (31/1) η Λίγκα.

Οι προπονητές των 30 ομάδων της λίγκας ψήφισαν από την Ανατολή τους Τζίμι Μπάτλερ, Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Ντομάντας Σαμπόνις (Πέισερς) και Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς).

Από τη Δύση επελέγησαν οι Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ, Ρούντι Γκομπέρ (Τζαζ), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κρις Πολ (Θάντερ). Μπράντον Ίνγκραμ (Πέλικανς) και Ράσελ Γουέστμπρουκ (Ρόκετς).

Στους βασικούς έχουν ψηφιστεί από κοινό, παίκτες και ΜΜΕ οι Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), Κογουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Λεμπρόν και Γιάννης θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων επιλέγοντας εναλλάξ τους συμπαίκτες του σε μια διαδικασία που θα γίνει ζωντανά τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου. Προπονητής της ομάδας του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα είναι ο head coach των Λος Άντζελες Λέικερς Φρανκ Βόγκελ, ενώ εκείνης του Γιάννη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Δεν θα είναι πάντως ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, ο οποίος είχε αυτόν τον ρόλο στο περσινό All-Star Game της Σάρλοτ.

Την πρώτη τους συμμετοχή σε All Star Game θα πραγματοποιήσουν οι Αντεμπάγιο, Σαμπόνις, Τέιτουμ, Σιάκαμ, Γιανγκ, Γκομπέρ, Μίτσελ, Ίνγκραμ και Ντόντσιτς.