Με δύο γκολ στο τέλος της τέταρτης περιόδου, ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-8 του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague γυναικών, παίρνοντας έτσι προβάδισμα για το Final- 4 του θεσμού.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, με την Βουλιαγμένη να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-2 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Το ίδιο ανταγωνιστική παρουσιάστηκε η ομάδα των Νοτίων προαστίων και στην δεύτερη περίοδο καταφέρνοντας να παραμείνει μπροστά στο σκορ με 5-4.

Η τρίτη περίοδος όμως ανήκε στον Ολυμπιακό, αφού οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα κρατώντας τον ΝΟΒ στο 1 γκολ, κάτι που έδωσε το προβάδισμα στις ερυθρόλευκες με 7-6 στο τέλος του οκταλέπτου.

Στην τέταρτη περίοδο η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 7-7 και μάλιστα έφτασε στο 8-7, όμως οι Πειραιώτες με ένα επιθετικό ξέσπασμα και σερί 3-0, έκλεψαν τη νίκη και ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια πρόκρισης σε ένα ακόμη Final-4.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 1-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Πρωτοπαπά 2, Τσιμάρα Ευδ., Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη, Νίνου Ειρ. 2, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Κοντονή 1, Καλαϊτζή, Μαυρωτά Λ.

Ολυμπιακος (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Μπενέκου Αλκ., Ελευθεριάδου, Κρίστμας 4, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Πηγή άρθρου: to10.gr