Η επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ στο Emirates και η γενικότερη εικόνα της ομάδας μέσα στον Φεβρουάριο είχε ως αποτέλεσμα να… εκτοξευθεί η επισκεψιμότητα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα είχαν τόσες πολλές αντιδράσεις που δεσπόζουν στην πρώτη 25αδα σε ολόκληρη την Ευρώπη για τον Φλεβάρη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 22η θέση στην σχετική λίστα με 1,07 εκατ. επισκέψεις τον Φεβρουάριο!

Οι Πειραιώτες άφησαν πίσω τους ιστορικές ομάδες με μεγαλύτερη βάση οπαδών παγκοσμίως, όπως ο Αγιαξ και η Μπενφίκα και για πρώτη φορά είναι στη λίστα με τους 25 κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους σε interactions.

Στην κορυφή βρίσκεται η Λίβερπουλ με 21,8 εκατ. επισκέψεις, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ακόμα μια ομάδα από την Premier League. Ο λόγος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε 16,9 εκατ. επισκέψεις, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Γιουβέντους με 12,8 εκατ. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεσπόζουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα της λίστας, ενώ η Μπάγερν είναι στην 6η, με τη προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς να είναι μια θέση πάνω από τους Πειραιώτες.

Πηγή: to10.gr