Η Χετάφε έχει αρνηθεί το ταξίδι στην Ιταλία για το ματς με την Ίντερ στο Europa League, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού στη Βόρεια Ιταλία.

Αυτό το γεγονός έχει θορυβήσει τους πάντες και έχει αναγκάσει την UEFA να καλέσει έκτακτη σύσκεψη, με σκοπό να συζητηθούν πολλά πράγματα. Μεταξύ όλων αυτών είναι και το εξής: Στο τραπέζι θα πέσει και η αναβολή όλων των πρώτων αναμετρήσεων της φάσης των «16» του Europa League.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το ματς της Χετάφε με την Ίντερ στο Μιλάνο οδηγείται προς αναβολή έπειτα από την άρνηση της ισπανικής ομάδας να «πετάξει» για την Ιταλία. «Δεν θα πάμε εκεί και το ξεκαθαρίζω. Ακόμα κι αν χάσουμε το ματς στα χαρτιά, θα έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Δεν ρισκάρω με κανενός την υγεία» είπε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

Όπως αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, από όλες αυτές οι εξελίξεις μπορεί να επηρεαστεί και όλη η φάση των «16» του Europa League. Δηλαδή να αναβληθούν όλες οι αναμετρήσεις μέχρι νεοτέρας του συγκεκριμένου γύρου.

Σημειώνεται πως νωρίτερα έγινε γνωστό ότι η Ρόμα δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ισπανία για την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, καθώς, δεν έχει άδεια προσγείωσης σε ισπανικό έδαφος.

Επίσης, στον «αέρα» βρίσκεται και ο αγώνας ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Νάπολι. Το ματς ήταν να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πλέον να μην γίνει καθόλου! Και αυτό διότι η Νάπολι σκέφτεται να μην ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, όπως έπραξε και η Ρόμα η οποία δεν θα πάει στη Σεβίλλη για τον αγώνα του Europa League.

πηγή: to10.gr