Η UEFA ανέλαβε δράση έστω και καθυστερημένα και αποφάσισε την αναβολή όλων των αναμετρήσεων της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έλαβε δραστικά μέτρα για την έξαρση του κορωνοϊού, χωρίς καν να περιμένει μέχρι την Τρίτη και την τηλεδιάσκεψη που είχε ανακοινώσει και ανέλαβε τα ματς τουλάχιστον για αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε…

Αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί την Πέμπτη η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, όπως και τα υπόλοιπα ματς για τους «16» του Europa League. Επίσης δεν θα γίνουν και οι επαναληπτικοί των «16» του Champions League που ήταν προγραμματισμένοι για την Τρίτη (Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ, Γιουβέντους-Λιόν) και την Τετάρτη (Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μπάγερν-Τσέλσι), ενώ αναβάλλονται και οι αγώνες της Youth League που θα διεξάγονταν 17 και 18 Μαρτίου.

Η αναβολή «πιάνει» και τις κληρώσεις των προημιτελικών, οι οποίες δεν θα γίνουν αυτή τη βδομάδα, ενώ η UEFA πηγαίνει βήμα-βήμα και δεν αναβάλλει επ αόριστον, διότι θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της UEFA:


πηγή:to10.gr