Η έξαρση του κοροναϊού σε όλο τον πλανήτη, έχει αρχίσει να προκαλεί τεράστια προβλήματα και στον χώρο του αθλητισμού, με πολλά από τα πρωταθλήματα και τις αναμετρήσεις να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Πολλά είναι και τα πρωταθλήματα που έχουν ήδη αναβληθεί επ’ αόριστον ενώ τα κρούσματα και στον χώρο των σπορ έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Ένα θετικό κρούσμα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανακοινώσει επίσημα πως ένας από τους αθλητές της έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Οι Ισπανοί θέλησαν να… προλάβουν τα δημοσιεύματα και έκαναν από μόνοι τους γνωστό του κρούσμα, που αφορά την ομάδα μπάσκετ.

Στην Ισπανία, ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για το ποιος είναι ο παίκτης που έχει νοσήσει από τον κοροναϊό. Πρόκειται για Αμερικανό φόργουορντ, χωρίς η Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώσει επίσημα το όνομά του.

Θετικός στον ιό ο Ντάνιελ Ρουγκάνι της Γιουβέντους – Σε καραντίνα η ομάδα

Στην Ιταλία τώρα, η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο Ντάνιελ Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός σε κοροναϊό, βάζοντας σε καραντίνα όλη η ομάδα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Τρία θετικά κρούσματα στην Premier League

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, όλοι παίκτες της Premier League θα εξεταστούν για κοροναϊό, αφού έχουν βρεθεί τρία θετικά κρούσματα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα και ομάδες.

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο NBA

O Ρούντι Γκομπέρ, ο Γάλλος σέντερ των Τζαζ έκανε πλάκα με τον κοροναϊό μόλις πριν τρεις μέρες, για να καταλήξει το πρώτο θετικό κρούσμα στο NBΑ.

Ο Γκομπέρ μίλησε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους και μεταξύ τους υπήρχε απόσταση δύο μέτρων, όπως προβλεπόταν από τη σχετική απόφαση της Λίγκας για την αποφυγή εξάπλωση.

Η αμερικανική λίγκα με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως μετά τη λήξη των αγώνων της Τετάρτης (12/3), το πρωτάθλημα διακόπτεται μέχρι νεοτέρας λόγω κοροναϊού.