Την Τσέλσι της... επόμενης αγωνιστικής περιόδου, φέρεται να έχει ήδη στο μυαλό του ο προπονητής των «μπλε» Φρανκ Λάμπαρντ, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος -κατά την «ψηφιακή» συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (19/06)- με τη μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, που ανακοινώθηκε από τους Λονδρέζους στις αρχές της εβδομάδας.

«Είναι σαφώς ένας παίκτης που μας άρεσε», δήλωσε αρχικά ο Λάμπαρντ στις δηλώσεις του πριν από τον αγώνα της Κυριακής (21/06) με την Αστον Βίλα, στο πρώτο παιχνίδι της Τσέλσι μετά το τρίμηνο lockdown της Premier League.

«Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Τον έβλεπα πριν αναλάβω καν αυτή τη δουλειά. Σίγουρα θα μας ενισχύσει. Έχει τεράστιο ταλέντο, είχε μια φανταστική σεζόν φέτος αλλά και πριν από αυτή», τόνισε ο Λάμπαρντ για τον Γερμανό «στράικερ», ο οποίος έχει καταγράψει 93 γκολ και 40 ασίστ στην τετραετία παρουσία του στη Λειψία.

«Φαίνεται ότι ήταν συναρπαστικό έργο για αυτόν, επειδή προφανώς είχε και κάποιες άλλες πολύ καλές επιλογές. Το ταλέντο που έχει ο Τίμο, η προσωπικότητά του και η ταπεινοφροσύνη του, με έκαναν πραγματικά να... λάμψω όταν του μιλούσα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον έχω πλέον στην ομάδα».

Η Τσέλσι βρίσκεται στην 4η θέση καθώς μπαίνει στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αλλά ο Λάμπαρντ γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να πατήσει γερά στο έδαφος για να σταθεροποιήσει τη θέση της στα «εισιτήρια» του επόμενου Champions League.

«Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Πολύς ανταγωνισμός για τους τέσσερις πρώτους, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε σ' αυτά τα τελευταία παιχνίδια» κατέληξε.