Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Συγκεκριμένα, μίλησε για την κουραστική δουλειά του προπονητή και την πιθανή αποχώρησή του από τους πάγκους πριν συμπληρώσει τα είκοσι χρόνια στον χώρο.

«Πιστεύω πως είμαι καλύτερος ποδοσφαιριστής από προπονητής», είπε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. «Η δουλειά του προπονητή είναι πολύ κουραστική, δεν θα μπορέσω να την κάνω για είκοσι χρόνια. Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι είμαι τυχερός που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί είναι το κορυφαίο κλαμπ στον κόσμο».

Ο Γάλλος, θέλει επίσης να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έγινε ο κορυφαίος αμυντικός σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος. «Δεν μου προκαλούν έκπληξη τα κατορθώματα του Σέρχιο. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και εύχομαι να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του». Τέλος, ο «Ζιζού» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι όσοι αγωνίζονται στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται και τι εκπροσωπούν και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Συνεχίζουμε να τη σκληρή δουλειά».

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται αύριο (28/6) στην έδρα της Εσπανιόλ στις 23:00 για την 32η αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Πηγή άρθρου: to10.gr