Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και έτσι μέχρι τη σεζόν 2022-23 θα φορά τη φανέλα των «λιμνανθρώπων».

Έπειτα θα αποφασίσει ο ίδιος ποια θα είναι επόμενη του κίνηση, αν αποχωρήσει δηλαδή από την ενεργό δράση ή συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο «ESPN» ο «βασιλιάς» ανέφερε πως θα σκεφτεί τι θα κάνει μιας και όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τους Λέικερς θα τελειώνει το Κολέγιο ο γιος του, Μπρόνι, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να τονίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσει και να παίξει μαζί του.

Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Το καλύτερο με αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου, είναι πως όταν θα μένω ελεύθερος από τους Λέικερς, ο μεγαλύτερος μου γιος, θα τελειώνει το κολέγιο. Οπότε θα έχω όλες τις προοπτικές μου ανοικτές.

Θα δω τι θα κάνω τότε. Μπορώ να είμαι στο πλευρό της οικογένειάς μου, να βρίσκομαι δίπλα στον γιο μου περισσότερο ή να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, κάτι που αγαπώ αφάνταστα. Θα δούμε τι θα γίνει τότε».

πηγή:to10.gr