Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποιεί ακόμη μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, όντας ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.


Ο Αφρικανός μέσος έχει εκτοξεύσει την αξία του στους Πειραιώτες από την ημέρα που αποκτήθηκε και το 2020 αποτελεί για αυτόν μια κομβική χρονιά, αφού βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο, προσελκύοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων, ενώ παράλληλα έγινε βασικό «γρανάζι» και της εθνικής ομάδας της Γουινέας.


Ο Καμαρά έχει φτάσει ήδη τις 14 συμμετοχές με το εθνόσημο και σε ψηφοφορία που διενήργησε η επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουινέας, ήταν μεταξύ των τριών τελικών υποψηφίων. Μαζί με τον Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Σορί Καμπά της Μίντιλαντ, με τον 23χρονο μέσο των Πειραιωτών να καταλαμβάνει τη 2η θέση.


Συγκεκριμένα, ο Καμαρά, που μετράει τη φετινή σεζόν 1 γκολ και 3 ασίστ σε 16 συμμετοχές του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, συγκέντρωσε το 25,6% των προτιμήσεων εναντι 10,6% του Καμπά, ενώ πρώτος στη σχετική ψηφοφορία αναδείχτηκε ο Ναμπί Κεϊτά, με τον μέσο της Λίβερπουλ να συγκεντρώνει το 63,8% των προτιμήσεων.