Στην κορυφή της Serie A παρέμεινε η Μίλαν, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 επί της Κάλιαρι.


Οι «ροσονέρι» συνεχίζουν την πορεία τους προς την επιστροφή στο θρόνο του Καμπιονάτο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ σκόραρε τα δύο γκολ της Μίλαν στη νίκη της και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στον τίτλο της πρωταθλήτριας.



Πλέον, η Μίλαν είναι μόνη πρώτη με 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη συμπολίτισσα Ίντερ που ακολουθεί στη δεύτερη θέση.


Η Μίλαν πήρε προβάδισμα μόλις στο 5′. Ο Ζλάταν ελίχθηκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Λυκογιάννη, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ με εύστοχη εκτέλεση.


Στο 52′ ο Σουηδός σταρ χτύπησε ξανά. Ο Καλάμπρια έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Ιμπραΐμοβιτς, αυτός κινήθηκε στην πλάτη των αμυντικών και σκόραρε με προβολή με το αριστερό.


Στο 74′ η Μίλαν έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σέλεμεκερς, αλλά η αποβολή δεν επηρέασε τις ισορροπίες του ματς.


ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γοδίν, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης, Τζάπα (80’ Παβολέτι), Ντάνκαν (69’ Ολίβα), Μαρίν, Περέιρο (57’ Σοτίλ), Ζοάο Πέδρο, Ναϊνγκολάν, Σιμεόνε (80’ Τσέρι)


ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Κίερ (46’ Καλουλού), Νταλότ, Κεσί, Τονάλι (69’ Μεϊτέ), Καστιγιέχο, Ντίαθ (83’ Κόντι), Χάουγκε (66’ Σελεμέκερς), Ιμπραΐμοβιτς