Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, παίρνοντας μια εμφατική νίκη και «πετώντας» ουσιαστικά και τον Δικέφαλο του βορρά εκτός της διεκδίκησης τίτλου, αφού πλέον βρίσκεται στο -15 από την κορυφή.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μετά το τέλος του ματς στο Καραϊσκάκη, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ αλλά και τον δυναμικό τρόπο με τον οποίον αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία πάρα πολύ καλή βραδιά, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, έχουμε άνετο προβάδισμα αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί τα ματς με τον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τους φιλάθλους μας, ωστόσο δεν αξίζει κάτι παραπάνω από 3 πόντους όπως όλα τα υπόλοιπα. Έχουμε κίνητρο σε όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν ακόμα πολλά ματς μπροστά μας και έχουμε πολλες υποχρεώσεις.

Πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση, για το πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσει μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το γεγονός ότι εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ήρεμος και εντός το αντίθετο: «Έτσι είναι η προσωπικότητά μου, δε χαρίζομαι σε κανένα μέσα στο γήπεδο και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ».