Έτοιμος για τη νέα του ευρωπαϊκή πρόκληση, αυτή τη φορά στο Γιουρόπα Λιγκ και την φάση των 32 είναι ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 8 παρά πέντε την Αιντχόβεν.

Ο Ολυμπιακός, η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καλείται να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στο Καραϊσκάκη εν όψει της ρεβάνς στην Ολλανδία στις 25 του μήνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα και ένα δύσκολο ματς απέναντι στους Ολλανδούς.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Αιντχόβεν όμως έχει αποδείξει επανηλλειμένως πως γνωρίζει καλά να βρίσκει τον τρόπο να εντυπωσιάζει. Όπως ακριβώς έκανε και την περσινή σεζόν, την ίδια ακριβώς περίοδο με την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Η Αϊντχόφεν ήρθε στην Ελλάδα με τον Γερμανό άσο, Μάριο Γκέτσε στην αποστολή, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκακπό, Ιχατάρεν και Μαντουέκε. Οι Ολλανδοί τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί 27 αγώνων σκοράροντας εκτός έδρας έχοντας ως μεγάλα όπλα τους Μάλεν και Ζάχαβι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: