Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το αποψινό σπουδαίο ματς με την Αϊντχόφεν τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος είναι πανέτοιμος, αλλά και τους Κένι Λαλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος προπονήθηκε κανονικά χθες στον Ρέντη, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, ενώ και σε συζήτηση που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς του ξεκαθάρισε ότι είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί και πως δεν θέλει να χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού τον περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή και τελικά τον ξεκινάει στη σπουδαία αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, «στέλνοντας» στα άκρα τον Βαλμπουενά.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού παίρνει και ο Κένι Λαλά, ο οποίος θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών, ενώ όπως αναμενόταν και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι στους «11», δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα, λόγω και της τιμωρίας που κουβαλάει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Εμβιλά στον χώρο του κέντρου θα είναι και οι Μπουχαλάκης, Καμαρά, ενώ στην επίθεση επιστρέφει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Σα, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί

πηγή:to10.gr